1. Akkoord
Alle gebruikers van VoetbalBase gaan akkoord met de voorwaarden zoals hieronder zijn beschreven.


2. Aansprakelijkheid

VoetbalBase doet haar uiterste best om alle informatie zo nauwkeurig en foutloos weer te geven op de website. VoetbalBase kan nooit aansprakelijk worden gesteld voor enige vorm van schade (direct/indirect) die volgt uit het gebruik of het niet kunnen gebruiken van deze website. VoetbalBase kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van profielen welke door de gebruikers wordt toegevoegd. VoetbalBase kan tevens niet aansprakelijk gesteld voor het gebruik van foto’s en video op VoetbalBase, deze aansprakelijkheid ligt bij de gebruikers van VoetbalBase.


3. Profiel invullen

Om lege profielen te voorkomen dien je je profiel binnen 10 dagen na aanmelding voor tenminste 50% te hebben gevuld. Wanneer je je profiel binnen 10 dagen niet voor tenminste 50% vult heeft VoetbalBase het recht om jouw profiel op “Niet Actief” te plaatsen en deze na een handmatige controle wederom online te plaatsen.

4. Betaling
Het gebruik van VoetbalBase is gratis en vrijblijvend. Om echter gebruik te kunnen maken van een aantal extra mogelijkheden dien je je profiel om te zetten in een Premium account. VoetbalBase houdt niet van automatisch verlengen dus dat doen wij ook een ander niet aan. Wanneer uw Premium account bijna afloopt ontvangt u hierover een e-mail en kunt u eventueel zelf uw Premium account weer verlengen.
Restitutie van betaalde bedragen is niet mogelijk.

5. Openbare profielen
Het profiel dat je aanmaakt op VoetbalBase is gedeeltelijk openbaar. Dat houdt in dat de eerste je profielfoto standaard voor iedereen zichtbaar is. De volgende gegevens zullen altijd voor iedereen zichtbaar zijn; Je naam, positie, huidige club, leeftijd en transfermarkt status.Ingelogde gebruikers zullen je hele profiel zien. Je e-mail en telefoonnummer kunnen worden weergegeven met een optievinkje in het profiel

6. Reclame
Reclame maken voor een dienst en/of product via prive berichten is niet toegestaan en zal leiden tot een blokkade van het profiel. Ook het veelvuldig versturen van hetzelfde bericht naar meerdere gebruikers is niet toegestaan en zal eveneens leiden tot een blokkade.

Het is mogelijk om tegen betaling een link, banner of artikel (pagina) op onze website te plaatsen. Hiervoor kunt u contact opnemen via onze Zakelijk pagina.

7. Prive berichten
De beheerders van VoetbalBase zijn in staat privé berichten verstuurd door onze leden te lezen. Natuurlijk respecteren wij ieders privacy en zullen wij dit alleen doen wanneer er een vermoeden tot misbruik van de website word gemaakt.