Veelgestelde vragen

We merken steeds vaker dat er aan het eind van elk voetbalseizoen wordt gezocht naar een nieuwe club. Dit kan komen doordat iemand verhuisd naar een nieuwe woonplaats, op zoek gaat naar een sportieve nieuwe uitdaging of lager wilt gaan voetballen/trainen.

Het wordt ook steeds lastiger om direct in contact te komen met juiste contactpersonen binnen een vereniging. Vanuit dat oogpunt hebben wij het idee VoetbalBase afgelopen jaar uitgewerkt en opgezet.

Onze doelstelling is om met Voetbalbase op een laagdrempelige manier spelers, trainers en clubs bij elkaar te brengen op één online platform.

VoetbalBase is voor spelers, trainers en clubs.

Wat de mogelijkheden zijn vind je bij de vraag “Wat zijn de mogelijkheden bij Voetbalbase?” 

Spelers;
Voor spelers hebben we op VoetbalBase de mogelijkheid gebouwd om hier hun eigen profiel samen te stellen en online te plaatsen. Op dit profiel krijgt elke speler de mogelijkheid om jouw favoriete posities, foto’s, video’s en hun ervaring te delen. Uiteraard wordt er niet vergeten om de kwaliteiten van elke speler toe te voegen op hun profiel zodat kijkers van jouw profiel een duidelijk beeld hebben wat voor type speler jij bent.

Trainers;
Trainers hebben de mogelijkheid om hun eigen profiel zo compleet mogelijk in te vullen. Je ervaring als trainer, behaalde diploma’s/certificaten en zoeken naar een oefentegenstander. Toe aan een nieuwe uitdaging? Dan geef je ook dit gemakkelijk aan op jouw profiel. Tevens komt er een Trainersforum speciaal voor trainers. Op dit forum willen wij dat trainers elkaars ervaringen, ideeën en meningen met elkaar kunnen delen om zo een gezonde discussie over voetbal te kunnen creëren.

Overige Functies: 
Uiteraard zijn we ook alle overige functies binnen de vereniging niet vergeten  (Staf, TC, Bestuur, Jeugd- en zelfs de Toernooicommissie niet). Ook met een overige functierol kan je een eigen profiel samenstellen en op zoek gaan naar de nieuwe spits voor het 1e, een nieuwe hoofdtrainer, een oefentegenstander of deelnemers aan jullie jaarlijkse toernooi.

 

VoetbalBase is geheel gratis voor iedereen. Uiteraard hebben we een Premium-functies voor het extra laten opvallen van jouw profiel.

Deze functies worden zo spoedig mogelijk toegevoegd.

Nee, wij spelen geen wedstrijden.

VoetbalBase is een platform waar spelers, trainers en clubs hun eigen profiel beheren en wij daarbuiten geen activiteiten plannen met leden/bezoekers van ons platform.

Contact opnemen met VoetbalBase kan via de Contact pagina.